Velkommen til min hjemmeside
Får mellem juletræer 80x120cm
Her skriver jeg lidt om mig selvJeg er naturalist, dvs. jeg ser verden ud fra en naturalistisk synsvinkel, hvilket også afspejler sig i mine billeder. Jeg elsker at sidde i naturen og male.

Oprindeligt er jeg uddannet i den grafiske branche med en uddannelse på den Grafiske Højskole og senere Akademiet for fri og merkantil Kunst i København som reklametegner.

Der er svært at sige, hvornår det egentligt startede, men jeg har altid haft lyst til at udtrykke mig i billeder. Jeg kan huske, at når jeg som typograf havde sat trykmaskinen i gang med at arbejde, sad jeg ofte og tegnede. Gennem tiden har jeg haft mange forskellige forbilleder bl.a. van Gogh, Emil Nolde og Turner.

I kunsthistorisk sammenhæng har jeg nok set mest op til Michelangelo og Leonardo da Vinci.

Naturalismen er det der interesserer mig mest. Det betyder ikke, at jeg ikke kan lide det abstrakte maleri, men jeg vender altid tilbage til naturalismen, med en gengivelse af naturen, udtrykt på min måde.

Den måde jeg arbejder på nu, hvis man skal sætte den i bås, vil nærmest være som  impressionisme.

Jeg har mange forbilleder eller kunstnere som jeg synes godt om, f.eks.  C. Monet, P.S. Krøyer, Anders Zorn, Niels Larsen Stevns, Kristian Købke, Johannes Larsen, Syberg og mange flere. Men som du kan se er det alle naturalister.

Jeg laver gerne billeder fra lokalområdet,
f. eks. Gribskov, Frederiksborg Slot eller naturen omkring Hillerød. Når jeg sidder og maler i naturen, føler jeg at jeg sidder midt i alle farverne. For det meste laver jeg en akvarel på stedet og arbejder videre med motivet, når jeg kommer hjem i mit atelier.

Studierejser: Jeg har været på mange studierejser, bl.a. til England. Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien og Grækenland. Herhjemme har jeg ofte været på Skagen for at se nærmere på Skagensmalerne og på Fyn for at se Fynsmalerne. Jeg kommer ofte på de danske øer, som f.eks. Lyø, Fanø, Læsø, Ærø og Langeland. Samsø er nok det sted jeg har laver flest billeder. Jeg holder meget af at tegne og male på Samsø, der er f.eks. ved gadekæret i Nordby og Nordby bakker. 

Undervisning i malerkunst er efterhånden blevet en stor del af mig.
Jeg har nu undervist i 42 år i LOF aftenskole. Jeg elsker at undervise. Mine hold er meget eftertragtede.
Herudover har jeg også privatelever, som kommer med mere specifikke ønsker. Jeg afholder kurser for særligt indbudte personer.

Billeder skal ses, så kom og se mine billeder. Jeg tager gerne mod bestillinger.

Til dato har jeg nok lavet omkring 1000 tegninger og malerier. Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du vil se nogle af mine billeder og mit dejlige atelier, Galleri Per Møller, dagligt åbent fra 12.00 til 17.00 eller efter aftale.

med venlig hilsen

Per Møller

Kunstmaler og Hypnotisør

Selskovvej 5   3400 Hillerød

telefon:  48 26 54 42

mobil: 40 40 13 45

e-mail: pml@firma.tele.dk

Hjemmesider:

www.galleripermoller.dk

www.karika-tur.dk 

www.permollerkunst.dk 

www.hypnose-i-hilleroed.dk

www.hypnosespecialisten.dk


Jeg elsker at tegne og male, alle mine billeder er skabt i glæde. Jeg holder meget af at male i naturen. Landskabs billeder er nok det jeg holder mest af.

Som kunstmaler har man som regel et forbillede, det har jeg også det er Monet.  Den impressionistiske stil tiltaler mig meget, det lyse og lette.

Jeg har malet meget på Samsø, som jeg synes har et dejlig lys og en ro der tiltaler mig meget.

Se på mine billeder og lad dig inspirere, til enten at male selv eller til at købe et billede, eller bestille et maleri.
Jeg modtager også gerne bestillinger, på tegninger eller malerier.

Undervisning i malerkunst
Jeg har nu undervist i tegning og maling i 38 år, ring til mig eller, mail hvis du er interesseret i undervisning. Jeg har et dejligt stort atelier hvor der kan være op til 5 elever pr. gang.

Karikaturtegning
Du kan også blive tegnet eller lære hvordan man laver en karikaturtegning, det er den sjove del af tegneriet.  Du kan også se nogle af mine karikaturtegninger og karikaturmalerier på en anden hjemmeside  www.karika-tur.dk 


Hypnose / Hypnoterapi
Jeg arbejder også med hypnose og Hypnoterapi. 
Hvis du vil vide mere og er interessert i det kan du også gå ind på en af mine hjemmesider, og få mere at vide om hvad hypnose og hypnoterapi er. Se hvordan det kan hjælpe dig til at få et bedre liv,og gøre dig mere fri 
 www.hypnose-i-hilleroed.dk  og www.hypno-se.dk


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Elisabeth Tasarek Dahlerup | Svar 13.10.2018 09.34

Kære Per Møller!
Da jeg synes godt om dine blomstermalerier, vil jeg spørge om du stadig underviser? Jeg har selv malet blomsterbilleder i guldalderstil.

Elisabeth Tasarek | Svar 14.11.2012 14.36

Hej Per Møller!
Jeg syntes at dine malerier er smukke, Har du nogen undervisning i øjeblikket.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.03 | 07:19

Hej Anja
Maleriet pige i spejl måler 60x80 cm er solgt men jeg kan lave et nyt til dig. pris 4.000 kr. galleripermoller.dk

...
16.03 | 22:27

Hej

Hvad koster “pige ved spejl” og hvor stort er det ?

...
21.01 | 22:03

1000kr

...
21.01 | 16:13

Hej Per,

Hvad eres prisen på maleriet med lægen?

Mvh

Allan

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE